Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Kulturugen Baltisk koncert kammerorkester

SEP
24

Kulturugen Baltisk koncert kammerorkester


Dato Lørdag d. 24. september 2022, Kl. 20:00 til kl. 21:30
Sted Aa Kirke, Storegade 2, 3720 Aakirkeby
Kulturugen Baltisk koncert kammerorkester

Koncert med Kammerorkesteret Läänesarte

Koncerten med det estiske kammerorkester Läänesarte indgår i et større projekt, som er en fortsættelse og fejring af et kultursamarbejde mellem Bornholm og den estiske ø Saaremaa der opstod i 1990'erne og hed Baltisk Bro.

Der afholdes forskellige koncerter og arrangementer, som en mindre estisk kulturfestival på Bornholm under kulturugen og koncerten med kammerorkestret Läänesarte indgår i denne. Cellisten Anja Lillemæhlum (konservatorieuddannet musiker bosiddende på Bornholm) medvirker til koncerten.

Kammerorkesteret er oprettet i 2017 og har på relativ kort tid opnået bemærkelsesværdige resultater ift. klang og sammenspil. På programmet ved koncerten, der finder sted i Aa Kirke, er bl.a. musik  af Lars-Eric Larsson, A. Marena og den estiske komponist V. Kioulaphides. Bratsch-solist til koncerten er amerikaneren Brett Douglas Deubner.

Dirigent for kammerorkestret Läänesarte er italienske Edoardo Narbona. Info om ham kan ses her: www.edoardonarbona.com  og yderligere info om kammerorkestret Läänesarte her:  www.lsko.ee